Úvod > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Jaké osobní informace shromažďujeme?

V případě, že se registrujete do diskuzního fóra, k odběru novinek nebo se účastníte soutěže na serveru, jste vyzváni k zadání velmi omezených osobních údajů. Tyto údaje ukládáme do databáze a za žádných okolností je neposkytujeme třetí straně, ani našim partnerům. Vyjímkou jsou sponzorské soutěže, kdy je zadavateli soutěže poskytován přehled účastníků soutěže včetně zadaných údajů.

 

Souhlas se zasíláním informací

Registrací k odběru novinek, účastí v soutěži nebo podobnou akcí, při které uvádíte Vaši e-mailovou adresu vyjadřujete souhlas se zasíláním příležitostných e-mailů.

 

Dobrovolnost poskytnutí údajů

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Společnost INT s.r.o. zaručuje všechna práva vyplývající ze zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Máte právo na opravu svých osobních údajů a další práva vyplývající z § 11 a 21 zákona.

 

Jak lze uložené údaje odstranit z databáze?

Každý uživatel může požádat o okamžité vymazání svého záznamu u společnosti INT s.r.o. , a to zasláním žádosti na redakce(at)zivotnistyl.cz.

 

Jak jsou osobní data zabezpečena?

Pracovníci společnosti INT s.r.o., provozovatele severu, kteří přicházejí do styku s osobními daty uživatelů jsou školeni k zamezení úniku osobních dat.

 

Souhlas uživatele

Používáním tohoto webu souhlasí uživatel s politikou INT s.r.o., při práci s osobními daty. Tato politika může být změněna zveřejněním její nové verze na této stránce.

 

Omezená záruka

Server www.zivotnistyl.cz je provozován "tak jak je". Jakékoli záruky kvality, úplnosti informací, přesnosti, dostupnosti, vhodnosti apod.jsou odmítnuty. INT s.r.o. není odpovědný za přímé, nepřímé, vedlejší a následné škody a události.

 

Autorská práva

Texty a obrázky a grafický návrh na webu ZIVOTNISTYL jsou duševním majetkem INT s.r.o., nebo spolupracujících a partnerských firem a jednotlivých autorů. Žádná část webu, s výjimkou tiskových zpráv, log a grafiky poskytnutých k tomuto účelu na zvláštních stranách, nesmí být bez předchozího souhlasu INT s.r.o., kopírovány, a to v jakékoli formě.

 

Služby třetích stran

Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají.

 

reklama








Nábytek

Polský nábytek

Cestování

Jižní Tyrolsko

Souvislosti

Deprese jako životní styl

Hobby

Inspirace a nápady